ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Το γραφείο γενικού τουρισμού Τopline Τravel and Τourism στεγάζεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στο ιστορικό κέντρο της πόλης που διαγράφει πορεία αιώνων με πλήθος μνημείων, αλλά και στην καρδιά του εμπορικού κέντρου και της οικονομικής ζωής της.

Την ευθύνη διαχείρισης και λειτουργίας του τουριστικού γραφείου έχει ο κος Γιώργος Φόφλης και σε συνεργασία με εξειδικευμένα πρόσωπα που έχουν υψηλού επιπέδου επαγγελματική κατάρτιση διασφαλίζει την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών και καταφέρνει δυναμικά να κάνει την εμφάνιση στον χώρο του τουρισμού.

Ο κος Γιώργος Φόφλης και οι επιλεγμένοι και έμπειροι συνεργάτες του είναι πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο, για προορισμούς που επιλέξατε για επαγγελματικούς λόγους ή για διασκέδαση και δημιουργούν προϋποθέσεις για ευχαριστημένους πελάτες προσφέροντας:

  • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες

  • Ετοιμότητα στην διαχείριση των τουριστικών προγραμμάτων

  • Κυρίως όμως εγγύηση για τα αποτελέσματα των επιλογών σας για όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Σκοπός μας είναι η εκπλήρωση οποιασδήποτε τουριστικής σας επιλογής. Αξιοποιώντας τις οικονομικές δυνατότητες και επιθυμίες σας, θεμελιώνουμε μία συνεργασία εμπιστοσύνης και ανθρώπινης επικοινωνίας.

Θα μας βρείτε:

Τσιμισκή 27,
5ος όροφος
Θεσσαλονίκη 54624

Τηλ: 2310252103 - 2310252105
Fax: 2310252104 - 2310252107

Ε-mail: info@toplinetravel.gr

 
     
Made in Vertigo Studios